Haal meer business uit trouwe klanten
Maak van een tevreden klant een loyale klant
https://vicinity.picsrv.net/image/1786/0/37500/6a9292b408bba16d17b4ad8344f72776/20160518PostNLwp_klantbehoud_cover.jpg

Veel ondernemers denken bij het uitbreiden van hun business aan het werven van nieuwe klanten. Het binnenhalen van een nieuwe klant is echter gemiddeld vijf tot tien keer duurder dan het vasthouden van de klanten die je al hebt. Bovendien besteden trouwe klanten gemiddeld 67% meer.

Het koesteren van die bestaande klant is dus van groot belang. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je dat ze (nog) meer gaan omzetten? De whitepaper ‘Haal meer business uit trouwe klanten’ geeft antwoord op deze vragen, tips & tricks en praktijkvoorbeelden.

Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in en ontvang een mail met de whitepaper.

* Verplichte velden

E-mailadres
:
*
Bedrijfsnaam
:
*
Voornaam
:
*
Tussenvoegsel
:
Achternaam
:
*
Geslacht
:
*
Telefoonnummer
:
*

Wie ben je in je werk?
Bedrijfsgrootte
:
*
Functieniveau
:
*
Werkveld
:
*

 

De whitepaper ‘Haal meer business uit trouwe klanten’ word je aangeboden door PostNL. Jouw gegevens worden daarvoor doorgegeven aan onze partner PostNL. Zij kunnen vrijblijvend contact met je opnemen. Zij houden je maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van direct marketing. Wanneer je hiervoor geen belangstelling hebt, kun je je heel eenvoudig in deze maandelijkse nieuwsbrief afmelden.

Sprout verstuurt ook dagelijks een eigen nieuwsbrief. Wanneer je deze wil ontvangen, dan kan je dat hieronder aanvinken.

Ja, ik wil de Sprout nieuwsbrief
:
  

 
 
MT MediaGroep | © Alle rechten voorbehouden