Adverteren via Facebook (gratis whitepaper)
Zo bereik je je doelgroep optimaal
https://vicinity.picsrv.net/image/1786/0/39953/f02ffe1c4bbe30fde3a5fe4d906b64d3/20161021PostNL_wpFacebook_cover.jpg

Er zijn zóveel manieren om te communiceren met je klanten. Waarom zou je dan voor Facebook kiezen? Facebook is niet alleen groot, maar ook veruit het goedkoopste advertentiekanaal. In Nederland zijn 9 van de 10 mensen actief op sociale media en 9,6 miljoen hebben een Facebookaccount.

Genoeg redenen dus om je te verdiepen in de mogelijkheden. In de whitepaper ‘Adverteren via Facebook’ ontdek je alles over Facebookmarketing en geven we advies om aan de slag te gaan om zo je doelgroep optimaal te bereiken.

Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in en ontvang een mail met de whitepaper.

* Verplichte velden

E-mailadres
:
*
Bedrijfsnaam
:
*
Voornaam
:
*
Tussenvoegsel
:
Achternaam
:
*
Geslacht
:
*
Telefoonnummer
:
*

Wie ben je in je werk?
Bedrijfsgrootte
:
*
Functieniveau
:
*
Werkveld
:
*

 

De whitepaper ‘Facebookmarketing’ word je aangeboden door PostNL. Jouw gegevens worden daarvoor doorgegeven aan onze partner PostNL. Zij kunnen vrijblijvend contact met je opnemen. Zij houden je maandelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van direct marketing. Wanneer je hiervoor geen belangstelling hebt, kun je je heel eenvoudig in deze maandelijkse nieuwsbrief afmelden.

Sprout verstuurt ook dagelijks een eigen nieuwsbrief. Wanneer je deze wil ontvangen, dan kan je dat hieronder aanvinken.

Ja, ik wil de Sprout nieuwsbrief
:
  

 
 
MT MediaGroep | © Alle rechten voorbehouden